Maak ons de Koning te rijk

15 jul 2015

Met dertien verschillende ruimtes voor vergaderingen, repetities, expo, congressen, een gezellig café en een heus theater voor 200 toeschouwers kan bij ons letterlijk alles plaatsvinden.

Bij onze vaste gebruikers vind je o.a. de Academie voor Muziek en Woord van Berchem, Rederijkerskamer De Bloeyende Wijngaerd, Belgische Improvisatie Liga, Wisper, Boaz, Fameus, Open Doek, het pop en rock koor “One of a Kind”, Music Matters, Creatief Schrijven,…het voorbije seizoen goed voor 1500 activiteiten.

Gedragen door vrijwilligers willen we een plek zijn voor en door de buurt. Het café is een ongedwongen ontmoetingsplek waar tal van activiteiten plaatsvinden, van naaiateliers tot spellenavonden, van buurtvergaderingen tot infoavonden.

Voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit

De Nieuwe Vrede huist in een oud gebouw met traditie maar is ook aan renovatie toe. Dat is noodzakelijk om de veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voor onze gebruikers te blijven garanderen. Het spreekt vanzelf dat dat geld kost.

Daarom richten wij ons ook tot u: buurtbewoner, sympathisant, medestander, middenstander of bedrijfsleider.  U kan ons helpen met een (fiscaal aftrekbare) gift. Onze gebruikers zullen u dankbaar zijn.  Hoe?

Maak ons de Koning te rijk

De Koning Boudewijnstichting verleent haar steun aan het project. De giften via de projectrekening van de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro (art. 104 WIB). Stort uw gift op projectrekening "De Nieuwe Vrede vzw", beheerd door de Koning Boudewijnstichting, op rekening BE10 0000 0000 0404   BIC: BPOTBEB1 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding 128/2655/00041 opgepast gestructureerde melding.

Deze financiële steun zal dienen voor hoogdringende infrastructuurwerken zoals de brandbeveiligingsinstallatie, de isolatie van de daken, de verwarming en de geluidsisolatie. In overleg met KBS worden onze mecenas regelmatig op de hoogte gehouden zodat ook u kan volgen wat wij met uw geld deden en doen.

GA NAAR DE WEBSITE VAN DE KBS EN DOE EEN GIFT!